ertnews.gr

Ο Διονύσης Αυγουστίνος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ

26/02 08:38
Ο Διονύσης Αυγουστίνος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ

Ο Φλωρινιώτης Διονύσης Αυγουστίνος είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ, όπως ανακοινώθηκε από την οργάνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Αυγουστίνος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλο Μαρινάκη για την τιμητική αυτή επιλογή, καθώς και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία με όλα τα στελέχη και δήλωσε:

«Ως ένας νέος άνθρωπος και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας των πολιτών, επιδιώκω η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ανοιχτή στην κοινωνία. Εξωστρεφή και αποτελεσματική. Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας, με επίκεντρο προφανώς τους νέους ανθρώπους. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και εθελοντικές που θα αντικατοπτρίζουν το ρόλο που θέλουμε να έχουμε στην κοινωνία, ως η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας».

Ο 30χρονος Διονύσης Αυγουστίνος, με καταγωγή από τη Βεύη, είναι απόφοιτος του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο super market που διατηρεί η οικογένειά του εδώ και 90 χρόνια στη Βεύη.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια, όπου συμμετείχε στα μαθητικά συμβούλια του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου όπου φοίτησε. Έπειτα, υπήρξε αναπληρωτής υπεύθυνος της Δ.Α.Π ΝΔΦΚ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στην ηλικία των μόλις 18 ετών εξελέγη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεύης και  ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα, δημιουργώντας μεταξύ άλλων Τράπεζα Αίματος και προσφέροντας βοήθεια σε αναξιοπαθούντες κατοίκους του χωριού. Στα 24 του εξελέγη πρόεδρος και του Μακεδονικού Βεύης, οδηγώντας την ομάδα από την κατώτερη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΦ.

Ο Διονύσης Αυγουστίνος είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέλλης, μέλος της Επιτροπής Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version