Νίκησε η κωπηλασία στην Καστοριά (video)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την Καστοριά οι συμμετέχοντες στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Ορεστιάδα. Την Κυριακή 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες και μάλιστα, ξεκίνησαν μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, λόγω έκτακτου δελτίου για την επιδείνωση του καιρού.

Νίκησε η κωπηλασία στην Καστοριά (video)Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που κατέκτησε συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων 12 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα. Δεύτερος στον πίνακα των μεταλλίων ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 3 χρυσά, 5 ασημένια και 23 χάλκινα ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «οι Αργοναύτες» κατέληξε τρίτος , έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 15 μετάλλια: 5 χρυσά, 6 αργυρά και 4 χάλκινα. Καλή ήταν και η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην 10η θέση με 7 μετάλλια: 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μέρας ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης βράβευσε την Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα, τον αντιπρόεδρο και Καστοριανό Κώστα Δίτσιο και τον αλυτάρχη των αγώνων επίσης Καστοριανό Κώστα Παπαγιάννη. “Καταπληκτική οργάνωση, συγκλονιστικές μάχες, αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που κατέκλεισε την πόλη” ανέφερε ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος δήλωσε: “Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές για το ήθος και τον υγιή ανταγωνισμό που επέδειξαν” προσθέτοντας πως “ως Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, αλλά και ως Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας που στηρίξαμε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό του αθλητισμού και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε δράσεις που προάγουν κορυφαίες αξίες πολιτισμού και αθλητισμού και δίνουν υγιή πρότυπα στη νεολαία μας”.

Νίκησε η κωπηλασία στην Καστοριά (video)Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Βράμπας στον χαιρετισμό του είπε πως “παρά τις δυσκολίες, είχαμε μία μεγάλη συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα που έδειξε ότι τα σωματεία μας, οι διοικήσεις και οι προπονητές τους πέραν των διαφόρων ειδών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν εξακολουθούν να αγωνίζονται για να προσφέρουν στους νέους της χώρας μας τη χαρά του υγιούς αθλητισμού” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά “στις οικογένειες των συμμετεχόντων οι οποίες, μαζί με τα σωματεία, έχουν αναλάβει όλο το οικονομικό βάρος της συμμετοχής των αθλητών/τριών σε δύσκολες εποχές”.

Νίκησε η κωπηλασία στην Καστοριά (video)

Οι τελικοί του 87ου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας μεταδόθηκαν σε live stream από την Κωπηλατική Ομοσπονδία δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.000 ανθρώπους να τους παρακολουθήσουν από όλα τα μέρη της γης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος