Μ. Αντωνίου: “Η Καστοριά πρέπει ν’ αποκτήσει σύγχρονο Ναυταθλητικό Κέντρο”

Τη δημιουργία σύγχρονου Ναυταθλητικού Κέντρου στην Καστοριά ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Μ. Αντωνίου: “Η Καστοριά πρέπει ν’ αποκτήσει σύγχρονο Ναυταθλητικό Κέντρο”«Έθεσα το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς και, πιο συγκεκριμένα, της δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου, με την κατάλληλη διαμόρφωση χώρων και υποδομών, αντάξιου των ομίλων της περιοχής και των διακρίσεων που έχουν επιφέρει” δήλωσε η κ. Αντωνίου προσθέτοντας πως “η βελτίωση των εγκαταστάσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου θα πρέπει  να γίνει στα πρότυπα διεθνών κέντρων και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις”.

Στη συνάντηση η συζητήθηκαν γενικότερα οι αθλητικές δραστηριότητες και διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Αντωνίου δήλωσε πως, “η επόμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού θα γίνει στο 8ο Rally Greece Offroad που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου, με έδρα το Άργος Ορεστικό, έναν αγώνα που αναμένεται να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα στο επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος