Καστοριά: Συνελήφθησαν με δύο σάκους κάνναβη

Ένας 46χρονος Έλληνας και ένας 48χρονος αλλοδαπός, συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς, καθώς μετέφεραν δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 50 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 53 κιλών.

Καστοριά: Συνελήφθησαν με δύο σάκους κάνναβηΤους συλληφθέντες εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, μετά από αξιοποίηση στοιχείων. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημα που επέβαιναν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην πόλη της Καστοριάς και οι επιβαίνοντες που το είχαν εγκαταλείψει, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 48χρονος επανήλθε παράνομα στην Ελλάδα, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, καθώς και σε έδαφος Schengen.

Προανάκριση έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος