Καστοριά: Συνάντηση για τα προβλήματα από την κλειστή πύλη εισόδου στην Κρυσταλλοπηγή

Οι επιπτώσεις που προκύπτουν από την απαγόρευση εισόδου προσώπων και διέλευσης φορτηγών οχημάτων για τη μεταφορά εμπορευμάτων από τον συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυσταλλοπηγής Βασίλειος Νίτσας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορεστείων Τρύφωνας Σαραμπίνας.

Καστοριά: Συνάντηση για τα προβλήματα από την κλειστή πύλη εισόδου στην ΚρυσταλλοπηγήΟ κ. Σαββόπουλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων τα οποία χαρακτήρισε δίκαια και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί, όπως την  επιστολή που έχει ήδη σταλεί από τις 20 Νοεμβρίου- ημέρα εφαρμογής του μέτρου – προς τον Υφυπουργό και τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας,  τον Διοικητή ΑΑΔΕ και τον ΕΟΔΥ, θέτοντας τα προβλήματα που δημιουργεί για την περιοχή το “κλείσιμο” της Κρυσταλλοπηγής, να επιτραπεί η διέλευση προσώπων και φορτηγών, υπό την προϋπόθεση τήρησης των υγειονομικών κανόνων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι είναι απαραίτητο να γίνει νέος κύκλος επαφών και να ζητηθεί εκ νέου από τα συναρμόδια υπουργεία η άρση της απαγόρευσης και η εφαρμογή παρόμοιων μέτρων,  όπως αυτά που ισχύουν και στα υπόλοιπα χερσαία συνοριακά σημεία ελέγχου του ελλαδικού χώρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος