Καστοριά: Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για Μίλτο Τεντόγλου και Ευαγγελία Αναστασιάδου

Τα συγχαρητήρια της στους αθλητές της Περιφέρειας, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μίλτο Τεντογλου, για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχαν, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κωπηλασίας και στίβου αντίστοιχα, που συμμετείχαν, έστειλε με μήνυμα της η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη.Καστοριά: Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για Μίλτο Τεντόγλου και Ευαγγελία ΑναστασιάδουΣτο μήνυμα της αναφέρει: “Αναγνωρίζουμε ότι η συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα πολλών κόπων και προσπαθειών, που τα παιδιά έχουν καταβάλλει.
Δεύτερη συνεχόμενη φορά, πρωταθλητής Ευρώπης, ο Μίλτος Τεντόγλου. Το χρυσό παιδί από τα Γρεβενά κατάφερε για ακόμα μια φορά να βρεθεί στην πρώτη θέση στον τελικό άλματος εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο με άλμα 8,52μ. πραγματοποιώντας ρεκόρ αγώνων.
Ένα ακόμα όνειρο για αυτόν τον σπουδαίο αθλητή της Περιφέρειας μας όπως είπε και ο Μίλτος πραγματοποιήθηκε!
Η Ευαγγελία, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και της Εθνικής μας ομάδας, από την μεριά της κατάφερε για ακόμα μία φορά να μας εκπλήξει, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε επίσης στο Μόναχο της Γερμανίας.
Να τονίσουμε πως η Ευαγγελία αγωνίστηκε στην κατηγορία του σκιφ γυναικών, μία κατηγορία που δεν ανήκει ουσιαστικά, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φόρα, το
Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με το ίδιο πάθος, τιμώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ολόκληρη την Ελλάδα, και εμείς σαν Περιφερειακή αρχή, θα συνεχίσουμε όπως πάντα, να είμαστε δίπλα σας.
Χίλια μπράβο Μίλτο, χίλια μπράβο Ευαγγελία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος