Καστοριά: Προχωρούν οι εργασίες στον κόμβο

Το αργότερο μέχρι το Πάσχα θα δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι γύρω από τον κόμβο, που κατασκευάζεται στη συμβολή των Λεωφόρων Μ. Αλεξάνδρου και Κύκνων, καθώς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος των εργασιών, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς.

Επιτόπια αυτοψία στον χώρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον ανάδοχο, το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ταυτόχρονα με τις εργασίες για τον κόμβο, στα συγκεκριμένα σημεία τοποθετήθηκαν αγωγοί φυσικού αερίου και νέοι σωλήνες ύδρευσης, προκειμένου να μη χρειαστεί να σκαφτούν εκ νέου οι δρόμοι.

Καστοριά: Προχωρούν οι εργασίες στον κόμβο


«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα δώσει μια πιο σύγχρονη και όμορφη όψη σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Ακολουθούν και άλλα έργα όπως, η βελτίωση της οδού Ορεστείων, η παιδική χαρά στο Ντολτσό, ασφαλτοστρώσεις, αγροτικές οδοποιίες και πολλά άλλα για τα οποία ήδη έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος