Φλώρινα: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ενόψει του χειμώνα

Με στόχο την πρόληψη και το σωστό συντονισμό, για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού προβλήματος που μπορεί να προκύψει, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021,  σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2021-2022.

Φλώρινα: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ενόψει του χειμώναΗ συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την οργανωτική και προληπτική δομή της Π.Ε. Φλώρινας και συγκεκριμένα, τον καθορισμό αρμοδιοτήτων ευθύνης στο οδικό δίκτυο (επαρχιακό, ορεινό, εθνικό), τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας, την καταγραφή ανθρώπινου δυναμικού και υλικοτεχνικών υποδομών – μέσων, την πρόβλεψη καθαρισμού ρεμάτων και επάρκειας άλατος, τον καθορισμό αρμοδιοτήτων των εθελοντικών ομάδων και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Σ.Ο.Π.Π. (Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας), καθώς και το είδος της μεταξύ τους συνεργασίας.

Την συνεδρίαση συντόνισαν ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές, και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας Χρήστος Μιχαήλ, ενώ συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Άμπας, οι Αντιδήμαρχοι Αμυνταίου και Πρεσπών Παναγιώτης Κιοσές και Άγγελος Τρασιάς, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας  Δημήτριος Ηλιάδης, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Δ/νσης και Τροχαίας Φλώρινας, της 3ης ΜΣΕΠ, του Στρατού Ξηράς, φορέων, υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων.Φλώρινα: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ενόψει του χειμώνα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος