Φλώρινα: Σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης του αναδασμού Αγροκτήματος Αρμενοχωρίου (video)

Η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης αναδασμού του Αγροκτήματος Αρμενοχωρίου, υπογράφηκε στην Κοινότητα Αρμενοχωρίου της Π.Ε. Φλώρινας, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Η σύμβαση αφορά τη διενέργεια αναδασμού στο Αγρόκτημα Αρμενοχωρίου και περιλαμβάνει την εκπόνηση τοπογραφικής και περιβαλλοντικής μελέτης σε έκταση που ανέρχεται σε περίπου 9.500 στρέμματα. Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου είναι 337.670 €.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε. Φλώρινας “η όλη εργασία πραγματοποιείται αδαπάνως για τους κτηματίες με απλές και άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, τόσο κατά την κτηματογράφηση του αγροτικού χώρου, όσο και κατά τη διαδικασία αναγνώρισης και κατοχύρωσης δικαιωμάτων κυριότητας επάνω στην έγγειο ιδιοκτησία”.

Παρόντες στην συνάντηση για την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Σωτήρης Βόσδου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Στέφανος Τσουτσούλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αναδασμού και Τοπογραφίας, Στέλιος Ανδρέου, αγρότες και κάτοικοι του χωριού.

Στην Π.Ε. Φλώρινας είναι σε εξέλιξη η διενέργεια αναδασμών στα Αγροκτήματα: Περάσματος, Σκοπιάς, Νεοχωρακίου, Βαρικού και Μαρίνας, ενώ εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακή Ενότητας, ο αναδασμός του Αγροκτήματος του Μεσόκαμπου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος