Φλώρινα: Άφησε την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικό

Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Ο 48χρονος Λάζαρος Καράντζας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του Σ.Ο.Χ. Φλώρινα: Άφησε την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικόΛίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός -μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. “ο Αριστοτέλης”.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ., στο Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον “Αριστοτέλη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος