Επιμελητήριο Φλώρινας: Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στην μεταλιγνιτική εποχή

Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Φλώρινας, κατά την μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή”, το Σάββατο 30 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στην Φλώρινα, θα προηγηθούν της ημερίδας,  τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Πολυχώρου Εκδηλώσεων στο ισόγειο του Επιμελητηρίου, στην οδό Μεγαρόβου 15, στις 09:30 π.μ.

Στη συνέχεια  θα γίνει η παρουσίαση ολοκληρωμένης πρότασης αναδιάρθρωσης του τοπικού επιχειρηματικού / αναπτυξιακού μοντέλου, που εκπονήθηκε από το Επιμελητήριο. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, Σάββας Σαπαλίδης θα παρουσιάσει προτάσεις στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Για τις σύγχρονες εφοδιαστικές αλυσίδες και τα εμπορευματικά κέντρα, θα μιλήσει ο Δημήτριος Βλάχος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Διαχείρισης Εφοδιαστικών Αλυσίδων, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., για τις δυνατότητες ανάπτυξης της πράσινης επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Φλώρινας, ο Άγις Παπαδόπουλος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Κατασκευής Συσκευών Διεργασιών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. και για τις δυνατότητες ανάπτυξης του αγροδιατροφικού κλάδου στην περιοχή της Φλώρινας στην μεταλιγνιτική εποχή, θα μιλήσει η Κατερίνα Μέλφου, Κοσμήτορας Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος