Εγνατία οδός: Τροχαίο με αρκούδα κάτω από προειδοποιητική πινακίδα για “πέρασμα αρκούδων”

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα το θάνατο μιας αρκούδας και την πρόκληση υλικών ζημιών στο όχημα, οι επιβαίνοντες του οποίου ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν.

Εγνατία οδός: Τροχαίο με αρκούδα κάτω από προειδοποιητική πινακίδα για “πέρασμα αρκούδων”Το ατύχημα συνέβη στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του Καλονερίου, κάτω από την πινακίδα που προειδοποιεί πως το σημείο αποτελεί πέρασμα για τις αρκούδες. Το άτυχο ζώο, μια ενήλικη αρσενική αρκούδα, είναι  πιθανό πως εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους δύο κόμβους, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έφτασαν ο “Αρκτούρος”, η “Καλλιστώ“, η Δασική Υπηρεσία Τσοτυλίου, η αστυνομία Κοζάνης και η “Εγνατία Οδός”. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της ομάδας Άμεσης Επέμβασης του  Αρκτούρου, δήλωσε: “Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό μάρτυρες σε ατύχημα στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής  . Το άτυχο ζώο, το πιθανότερο είναι να εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους δύο κόμβους, με αποτέλεσμα να περιμένει – χωρίς να το γνωρίζει το μοιραίο θάνατό του . Από την άλλη πλευρά κινδύνεψε ένας συνάνθρωπος μας (ευτυχώς είναι καλά με τον συνεπιβάτη του ) αλλά έχασε μια μικρή και αναγκαία περιουσία το αυτοκίνητό του που δεν το αποζημιώνει κανένας”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπενθύμισε πως είναι σημαντικό να τηρούνται τα προβλεπόμενα όρια για την ταχύτητα των οχημάτων και να δίνεται προσοχή στις προειδοποιητικές πινακίδες, τονίζοντας πως “τώρα που υπάρχει αύξηση κυκλοφορίας λόγο διακοπών, το πόδι να είναι στο φρένο! Η Εγνατία  δεν είναι ακόμα ασφαλής!“.Εγνατία οδός: Τροχαίο με αρκούδα κάτω από προειδοποιητική πινακίδα για “πέρασμα αρκούδων”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος