Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.
Πρόεδρος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είναι ο Απόστολος Τσούκας, αναπληρωτής πρόεδρος ο Αθανάσιος Λάγγας, αντιπρόεδρος ο Itzhak Cohen, γενικός γραμματέας ο Φαίδων Γκιάτας και ταμίας ο Αναστάσιος Μιχαλόπουλος.
Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε τους εκλέκτορες για τη συμμετοχή, αλλά και τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ. Δημήτριο Κοσμίδη και δήλωσε: “Από τη μεριά μου μπορώ να υποσχεθώ τρία πράγματα. Δουλειά, δουλειά και δουλειά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι σήμερα νίκησε ο κλάδος της γουνοποιίας. Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κλαδικά, είναι η πρώτη φορά που η μεταποίηση και ο πρωτογενής τομέας θα είναι ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό. Αυτό ήταν πάντοτε το όνειρό μου και με τη βοήθεια όλων θα καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος