Δημιουργία συλλόγου διαβητικών στη Φλώρινα

Η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Διαβητικών Π.Ε. Φλώρινας “η Γλυκοζωή”, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, Χρήστος Δαραμήλας.

Δημιουργία συλλόγου διαβητικών στη ΦλώριναΟι εγγραφές στον σύλλογο θα γίνουν την ίδια ημέρα, ενώ θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου συμβουλίου του Συλλόγου, για την εξελεγκτική επιτροπή , καθώς και για την εκλογή εκλεκτόρων για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α,μεΑ).

Μέλη και υποψήφιοι για τα όργανα του συλλόγου μπορούν να είναι άτομα που νοσούν από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 ή τύπου 2 και έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή οι γονείς ή κηδεμόνες ανήλικων παιδιών με ΣΔ. Απαιτείται σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η επίδειξη ιατρικής γνωμάτευσης που να πιστοποιεί την πάθηση από ΣΔ, ή πιστοποιητικό από ΚΕΠΑ, ή χαρτί νοσηλείας σε κάποιο νοσοκομείο από συμπτώματα ΣΔ.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο email:  giapard@yahoo.gr και τηλεφωνικά στο κινητό 6973387652. Απαιτείται μία υπεύθυνη δήλωση για την υποψηφιότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος