Δήμαρχος Άργους Ορεστικού: Κινδυνεύουν να χαθούν 20 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Array

Τον κίνδυνο να χαθούν κονδύλια της τάξεως των 20 εκατ ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και όχι μόνο του Δήμου Άργους Ορεστικού καθώς δεν μπορούν να μπούν στο σύστημα των ΑΠΕ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Άργος Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεπαπτσόγλου “τα έργα έχουν ολοκληρωθεί έχουν πληρωθεί αλλά κινδυνεύει ο Δήμος αν δεν μπουν στο σύστημα να χάσει την επιδότηση του ΕΣΠΑ και αυτό θα είναι ζημιογόνο όχι μόνο για τον Δήμο αλλά και για την ίδια τη χώρα και τους Δημότες”.

Επισημαίνει ακόμα ότι “Το ότι το θέμα που έχει προκύψει το γνωρίζουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες, η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και η ΚΕΔΕ, το γνωρίζουν η ΕΡΤ και η ΕΡΑ, η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ο ΣΚΑΪ, το MEGA, το ΕΘΝΟΣ, το ΒΗΜΑ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο REAL FM, ο METROPOLIS, ο AEGEAN VOICE, όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά όχι ο κυβερνητικός βουλευτής, αυτό πρέπει να προβληματίζει εκείνον και όχι εμάς”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος