Best City Award στο αγρομετεωρολογικό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας

Το αγρομετεωρολογικό δίκτυο της Π.Ε Φλώρινας κατέκτησε βραβείο για την παρακολούθηση των υδατικών πόρων μέσα από το διαδίκτυο (ΙοΤ), στα Best City Awards 2020, στον διαγωνισμό της  Κ.Ε.Δ.Ε. σε διάφορες θεματικές ενότητες για την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής.

Best City Award στο αγρομετεωρολογικό δίκτυο της Π.Ε. ΦλώριναςΕπιβραβεύτηκε η ολοκληρωμένη και διαχρονική παρακολούθηση, μέσα από την διαρκή τεχνολογική εξέλιξη, ενός συνόλου υδρομετεωρολογικών σταθμών που εγκαταστάθηκε από το υπουργείο γεωργίας στις αρχές του 1960 και αυτοματοποιήθηκε, εκσυγχρονίστηκε, πυκνώθηκε, επεκτάθηκε και αναβαθμίστηκε.

“Με την υλοποίηση περισσότερων των 10 εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, το δίκτυο των αγρομετεωρολογικών σταθμών έχει καταστεί πρωτοπόρο τεχνολογικά, οδηγεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροτικής παραγωγής και βοηθά τους αγρότες να προσαρμοστούν στις υποχρεώσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής παρέχοντάς τους γενικές και εξατομικευμένες πληροφορίες” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,  Βασίλειος Άμπας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος