Αντωνιάδης – Μπαραλιάκος: Να ανοίξουν για το εμπόριο τα σύνορα σε Νίκη και Κρυσταλλοπηγή

Την άμεση επαναλειτουργία των συνοριακών σταθμών Νίκης και Κρυσταλλοπηγής για τη διέλευση οχημάτων και προσώπων, αυστηρώς για εμπορικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, ζητούν με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, οι βουλευτές Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης και Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Οι βουλευτές αναφέρουν πως οι δύο συνοριακοί σταθμοί έχουν εξέχουσα σημασία για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, καθώς είναι από τις βασικές πύλες εισόδου στη χώρα μας από και προς την Ευρώπη για τις εμπορευματικές μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές.

“Οι πύλες εισόδου της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής είναι αναγκαίο να λειτουργήσουν και για τη διέλευση φορτηγών οχημάτων που μεταφέρουν εμπορεύματα καθώς επίσης και για την διέλευση όσων ταξιδεύουν για αυστηρώς και μόνον επαγγελματικούς σκοπούς”, αναφέρουν οι βουλευτές, υπογραμμίζοντας πως “σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου η Ελληνική οικονομία και η επιχειρηματική κοινότητα επανεκκινεί με δυναμικό και εξωστρεφή χαρακτήρα, είναι σκόπιμο και συμφέρον να τους εξοπλίσουμε με όλους τους πρόσφορους τρόπους τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με γνώμονα πρωτίστως την δημόσια υγεία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ