Αμύνταιο: Ημερίδα ενημέρωσης για το αιολικό πάρκο “Δούκας”

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “ΔΟΥΚΑΣ” – “ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”, διοργανώνει ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Λεχόβου σε συνεργασία με την κοινότητα και τοπικούς φορείς.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/01/23 και ώρα 11:00 π.μ., στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην πλατεία του Λεχόβου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των κατοίκων του Λεχόβου και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την επικείμενη εγκατάσταση του Αιολικού Σταθμού στη θέση “Δούκας”. Ποιές οι επιπτώσεις στη φύση, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν περιβαλλοντικές οργανώσεις, επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα που αφορούν τις ΑΠΕ.

“Βασική μας επιδίωξη – τονίζουν οι οργανωτές – αποτελεί η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής. Η παρουσία σας στην ημερίδα είναι σημαντική. Το ζήτημα μας αφορά όλους. Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση. Ο τόπος μας είναι πολύτιμος και η αξία του φυσικού μας περιβάλλοντος ανεκτίμητη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος