Αλαλούμ με το ωράριο καταστημάτων στην Καστοριά – Τελικά παραμένει όπως ήταν

Σύγχυση δημιουργήθηκε στην Καστοριά μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι να διευκρινιστούν αυτά με τη δημοσίευση του νέου ΦΕΚ και της σχετικής Υπουργικής Απόφασης το πρωινό της Πέμπτης.

Αρχικά οι καταστηματάρχες προετοιμάστηκαν να λειτουργήσουν με click away και click inside, τελικά όμως ο τρόπος και  το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα της Π.Ε. Καστοριάς, παραμένουν όπως ήταν.
Αλαλούμ με το ωράριο καταστημάτων στην Καστοριά – Τελικά παραμένει όπως ήταν“Πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συναδέλφους μας για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε εξαιτίας της ασάφειας με την εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες από την κυβέρνηση”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς, ο οποίος διευκρινίζει ότι μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου, καθορίζεται ειδικά προσαρμοσμένο ωράριο για όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με click inside (ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία) ή click away (όλες οι υπόλοιπες), από τις 07.00 έως τις 20.30, για όλες τις κόκκινες περιοχές, χωρίς εξαιρέσεις.  Το ίδιο ωράριο (07.00 έως 20.30) ισχύει και για τα καταστήματα τροφίμων.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος