Αλκ. Στεφανής από Νίκη Φλώρινας: “Υψηλό φρόνημα για την υπεράσπιση της πατρίδας”

Στο υψηλό φρόνημα των στρατιωτικών που υπηρετούν στα ακριτικά φυλάκια της Φλώρινας και της Πρέσπας που συνορεύουν με την βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, αναφέρθηκε από το φυλάκιο της Νίκης στη Φλώρινα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής υπογραμμίζοντας ότι σε στιγμές που πρέπει το φρόνημα να είναι υψηλό διαπιστώνουν ότι τα παιδιά μας εκτός από την εκπαίδευση έχουν και το ανάλογο φρόνημα για να υπερασπίστουν την πατρίδα .

Αλκ. Στεφανής από Νίκη Φλώρινας: “Υψηλό φρόνημα για την υπεράσπιση της πατρίδας”Ο κ. Στεφανής αφου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του φυλακίου από τον Διοικητή του 1ου Συντάγματος κ. Αποστολίδη, υπογράμμισε πως σε περιόδους όπως αυτή η ηγεσία πρέπει να είναι εκεί και διαθέσιμη να ακούσει τα προβλήματα και να λύσει τα προβλήματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τους τελωνειακούς υπαλλήλους για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη μη λειτουργία του τελωνείου το τελευταίο χρόνο αλλά το αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα για εμπορικούς και όχι μόνο λόγους με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Αλκ. Στεφανής από Νίκη Φλώρινας: “Υψηλό φρόνημα για την υπεράσπιση της πατρίδας”Ο κ.Στεφανής αναφερόμενος και στην υγειονομική κρίση επεσήμανε “Ευχόμαστε οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών να είναι αισιόδοξοι, υγιείς και να εμβολιαστούν γιατί αυτό κάνουμε όλοι, προφυλατουμε τους εαυτούς μας για να προφυλαξουμε την πατρίδα μας”.
Σημείωσε τέλος ότι “στην περιοχή συναντάμε και τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εδώ, τους ακούμε και μεταφέρουμε τα προβλήματα τους γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να λύνει θέματα να είναι αποφασιστική και αυτό κάνουμε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος