Ιωάννινα: Προετοιμασίες για την υποδοχή των προσφύγων – Μεγάλη κινητοποίηση φορέων και οργανώσεων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στο Στρατόπεδο Πετροπουλάκη στη Φιλιππιάδα για τη φιλοξενία του δεύτερου κύματος προσφύγων. Στο χώρο βρίσκονται συνεργεία του Στρατού και ήδη στήνουν σκηνές ενώ επίκεινται εργασίες περίφραξης.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες και στους άλλους δύο χώρους υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων. Πρόκειται για τη μαθητική εστία στα Δολιανά και το παλαιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον Κατσικά.

Στο μεταξύ σε όλη την Ήπειρο κοινωνικοί φορείς και συλλογικές οργανώσεις προετοιμάζονται για την αρωγή των προσφύγων. Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ Ηπείρου και Κέρκυρας ήδη συλλέγονται ήδη πρώτης ανάγκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος