Εργατικό Κέντρο Χανίων: Εγκρίθηκαν εκατοντάδες ενστάσεις εποχικά εργαζομένων για το επίδομα ανεργίας

Μετά από σειρά παρεμβάσεων, το Εργατικό Κέντρο Χανίων κατάφερε να επιτύχει την έγκριση εκατοντάδων ενστάσεων των εποχικά εργαζόμενων που δε μπορούσαν να λάβουν το επίδομα ανεργίας λόγω απόρριψης της αίτησής τους από τον ΟΑΕΔ.

Με παρέμβαση και του Εργατικού Κέντρου εγκρίθηκαν οι ενστάσεις του συγκεκριμένου κλάδου εργαζομένων, που είχαν στερηθεί το επίδομα ανεργίας λόγω μη έγκυρης παρουσίας (φυσική – ηλεκτρονική) ή τους έλειπαν λίγα ένσημα από το όριο επιδότησής τους.

Να σημειωθεί ότι τόσο η θέση του Περιφερειακού Διευθυντή όσο και των υπόλοιπων μελών της Επιτροπής Εκδίκασης Ενδικοφανών Προσφυγών του ΟΑΕΔ συνάδει με τις απόψεις των εκπροσώπων του κέντρου, με αποτέλεσμα τις ομόφωνες αποφάσεις για τη δικαίωση εκατοντάδων εποχικά απασχολουμένων εργαζομένων σε όλη την Κρήτη.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την υγειονομική-οικονομική κρίση η οποία ταλανίζει τη χώρα και τους εργαζόμενους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος