Εντατικοί οι έλεγχοι στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου για τη μη χρήση κράνους

Συνεχίζονται οι εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους».

Συγκεκριμένα, κατά την προηγούμενοι εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.334 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 37 παραβάσεις για μη χρήση κράνους. Πιο αναλυτικά, βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις σε οδηγούς δίκυκλων, έξι παραβάσεις σε οδηγούς Ε.Π.Η.Ο. (Ελαφρύ Προσωπικό Ηλεκτρικό Όχημα) και έξι παραβάσεις σε συνεπιβάτες.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου διενεργήθηκαν 555 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις σε οδηγούς και δύο σε συνεπιβάτες.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου 943 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις σε οδηγούς και δύο σε συνεπιβάτες ενώ από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου διενεργήθηκαν 836 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις σε οδηγούς και δύο παραβάσεις σε συνεπιβάτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος