Eιδήσεις από την Τρίπολη

Σύντομη ενημέρωση από την Τρίπολη.

Ανοιχτά τα φαρμακεία σε Αρκαδία, Αργολίδα, Κορίνθια και Λακωνία

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα φαρμακεία στους νομούς  Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας  αφού οι  φαρμακευτικοί σύλλογοι  αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στη σημερινή κινητοποίηση που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος .

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους προέδρους των συλλόγων, μας διευκρίνισαν πως δεν λαμβάνουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση όχι  γιατί εναντιώνονται στο σύλλογο τους ,αλλά γιατί δεν έχουν μελετήσει ακόμα τα μέρα που τους αφορούν.

Αναλυτικά οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων δήλωσαν :

Αρκαδία  ( πρ. Φράγκου) :

«Είμαστε ένας κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο από όλους. Η σημερινή όμως απεργία θεωρούμε πως είναι άτοπη και άκαιρη. Το φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό και εμείς πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα για το καλύτερο συμφέρον. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Αργολίδα (Αρ. Κατσουλάκου ) :

«Τηρούμε στάση αναμονής έως ότου ενημερωθούμε για τα μέρα που πάνε προς ψήφιση. Δεν θα απεργήσουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή γιατί δεν είναι η κατάλληλη. Δεν θέλουμε να σταθούμε απέναντι στον κόσμο».

Λακωνία  (Γ. Βαρβαρούτσος ) :

«Υπάρχει προβληματισμός για το νόημα αυτής της απεργίας ειδικά τώρα που έχουμε εγκαταλειφτεί σαν κλάδος και σαν κοινωνία από όλους τους Έλληνες  πολιτικούς. Το ότι δεν απεργούμε , δεν σημαίνει  ότι υποτασσόμαστε και αποδεχόμαστε αυτά τα σκληρά μέτρα».

Κορινθια (Αν. Μπάρτζη )

«Σ΄ αυτή τη φάση δεν θα λάβουμε μέρος στην απεργία όχι γιατί διαφωνούμε με τον  Πανελλήνιο σύλλογο αλλά γιατί θέλουμε να μελετήσουμε τα μέτρα και μετά να αποφασίσουμε για τη στάση που θα κρατήσουμε»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος