Υπογράφηκε η έγκριση σκοπιμότητας επέκτασης του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Υπογράφηκε από τη Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας, η έγκριση σκοπιμότητας για την εκπόνηση της μελέτης του έργου επέκτασης – αναδιαρρυθμίσεις στο Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Μετά από την πρόταση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τόσο το Γενικό Νοσοκομείο όσο και η 7ή Υ.ΠΕ, διατύπωσαν την σύμφωνη γνώμη τους για τη σημασία και την αναγκαιότητα της μελέτης, προκειμένου μετά και την υπογραφή της έγκρισης σκοπιμότητας να προχωρήσει σε φάση δημοπράτησης.
Η προτεινόμενη δράση αφορά την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών, στατικών, μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων, γεωτεχνικών και λοιπών ειδικών μελετών, που θ’ ανοίξουν το δρόμο για την δημοπράτηση του έργου επέκτασης και αναδιαρρύθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.
Την ικανοποίηση του για την έγκριση σκοπιμότητας μιας μελέτης που έχει ως στόχο τη συνολική αναδιαμόρφωση και τη λειτουργική αναβάθμιση του νοσοκομείου εξέφρασε με γραπτή του δήλωση, ο Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος