Χανιά: Τεράστια φυτεία χασίς εντοπίστηκε στο Ασκύφου Σφακίων

Εκριζώθηκαν 1.030 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων

Μια τεράστια χασισοφυτεία εντόπισαν οι Αστυνομικές Αρχές σε αγροτική περιοχή Ασκύφου των Σφακίων. Συγκεκριμένα μετά από μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής σε δύσβατη περιοχή και σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 1.030 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων.

Χανιά: Τεράστια φυτεία χασίς εντοπίστηκε στο Ασκύφου Σφακίων

Επίσης στον ίδιο χώρο μέσα σε μεταλλική συσκευή βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 183 γραμμαρίων. Ως υπεύθυνοι καλλιεργητές της χασισοφυτείας φέρονται δύο άντρες 23 και 58 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κινητά τηλέφωνα.

Χανιά: Τεράστια φυτεία χασίς εντοπίστηκε στο Ασκύφου Σφακίων

Στη μεγάλη επιχείρηση συμμετείχαν προσωπικό του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Φυτεία κάνναβης στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Εν τω μεταξύ σε μια άλλη επιχείρηση στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες πενήντα εννέα (59) δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Χανιά: Τεράστια φυτεία χασίς εντοπίστηκε στο Ασκύφου Σφακίων

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη βρίσκονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Και σε αυτήν την επιχείρηση συμμετείχε προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος