Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και την οικία του εθνάρχη επισκέφθηκε την Πέμπτη 1η Αυγούστου η πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, Νταϊάν Κουναλάκη. Την πρόεδρο συνόδευε ο Ιωάννης Μαράκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης.
Ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Νικόλαος Παπαδάκης-Παπαδής τους ενημέρωσε διεξοδικά για το έργο και τις τρέχουσες δράσεις, ενώ συζητήθηκαν και θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, κυρίως στον εκπαιδευτικό τομέα.
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, στις 20:00, στην εκδήλωση «Ο Βενιζέλος στον κόσμο. Τα Παραρτήματα του Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” στις ΗΠΑ και την Ωκεανία» – τιμή σε απόδημους Κρήτες, η πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, θα αναγορευτεί εταίρος του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος