Χανιά: Στις 5 Απριλίου η ολοκλήρωση της δίκης για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 3χρονης από τον πατέρα της

Στις 5 Απριλίου θα συνεχιστεί -και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί- στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Χανίων, η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος νηπίου τριών ετών από τον ίδιο του τον πατέρα, μια δίκη που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του 8χρονου σήμερα παιδιού, η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αρχικά από την αλλαγή συμπεριφορά του κοριτσιού. Ακολούθησαν πραγματογνωμοσύνες ειδικών που επαναβεβαίωναν ότι το νήπιο είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η μητέρα προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του πρώην συζύγου της, ο οποίος είναι ξενοδοχοϋπάλληλος στο Ρέθυμνο και η υπόθεση τελικά έφτασε στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικογενειακές σχέσεις ήταν προβληματικές, αφού ο 48χρονος σύζυγος και πατέρας είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της γυναίκας του στο παρελθόν. Ο ίδιος ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος του παιδιού του.

Στις 5 Απριλίου αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής και  η  εισαγγελική πρόταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος