Χανιά: Στη φυλακή ο 52χρονος που έκλεβε κατ’ εξακολούθηση mini market στην Κίσαμο

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών επιβλήθηκε στον 52χρονο από την Κίσαμο Χανίων, που κατηγορήθηκε για κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε mini market της περιοχής.

Ο ίδιος έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και εργαζόμενων στο mini market έκλεβε από το Ταμείο της επιχείρησης σημαντικά ποσά, όταν ο υπάλληλος δεν ήταν στο πόστο του. Μάλιστα μεταξύ 18 και 24 Αυγούστου είχε διαπράξει τρεις κλοπές.

Ο 52χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 26ης Αυγούστου, εν συνεχεία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που έκρινε ότι πρέπει να δικαστεί άμεσα, με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο αποφάσισε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και σήμερα (31/8) το πρωί οδηγήθηκε στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγιά Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος