Χανιά: Στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ο Γ.Γ Υποδομών

Τις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Κωνσταντίνος Μαγουλάς, τον οποίον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Οργανισμού», κ. Θοδωρής Νίνος

Στη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Μαγουλάς ενημερώθηκε για όλα τα μεγάλα έργα που εκτελεί αλλά και που προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε ολόκληρη την Κρήτη ενώ έγινε λεπτομερής συζήτηση, για μια σειρά από ζητήματα που απαιτούν τη στενή συνεργασία των υπηρεσιών του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και του Ο.Α.Κ., αλλά και για το φλέγον για τον «Οργανισμό» θέμα, που αφορά το «Ενεργειακό» κόστος. 

«Έγινε μια λεπτομερής και ειλικρινής συζήτηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης. Ο Ο.Α.Κ. είναι ένας κρίσιμος φορέας του Υπουργείου, ο οποίος μας ενδιαφέρει. Το όφελος είναι κοινό, η επιτυχία του «Οργανισμού» είναι και επιτυχία του Υπουργείου, άρα επιθυμούμε την εύρυθμη λειτουργία του, αλλά και να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που θα τη διασφαλίσουν», ανέφερε μετά το πέρας της σύσκεψης εργασίας, ο κ. Κων/νος Μαγουλάς.

«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του Υπουργείου που εποπτεύει τον Ο.Α.Κ., αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, για τη λειτουργία του «Οργανισμού». Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και δρομολογούμε από κοινού λύσεις, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ο.Α.Κ. και την εύρυθμη λειτουργία του», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση, οι κύριοι Παπαδογιάννης και Νίνος.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος