Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο 21χρονος νεαρός που συνελήφθη μετά από μία κινηματογραφική καταδίωξη και από ένα περιστατικό «ωτοστόπ – τρόμου», στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και ο πατέρας του.
Ο 21χρονος αντιμετωπίζει την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, και τις πλημμεληματικές πράξεις της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνης οδήγησης, παραβάσεις ΚΟΚ και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Πάντως, ο ίδιος φαίνεται να αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε πρόθεση να βλάψει κανέναν, ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι εμβόλισε ή αποπειράθηκε να εμβολίσει περιπολικό, μη αποδεχόμενος ουσιαστικά την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανατροπές στην υπόθεση.
Να υπενθυμίσουμε ότι 57χρονος πατέρας του νεαρού, άσκησε το δικαίωμα της σιωπής, καθώς μόλις χθες έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα απολογηθεί τις επόμενες μέρες με γραπτό υπόμνημα. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα , παρουσία στο ΑΤ δύο φορές το μήνα και χρηματική εγγύηση ύψους 7.000 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος