Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με την ολοκλήρωση της απολογίας του το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 46χρονος οδηγός μίνι βαν, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Πρόκειται για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο κατηγορούμενος χτύπησε με το όχημά του και εγκατέλειψε έναν 53χρονο διανομέα, στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος, Ευτύχης Μαυρογένης, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή εκπροσωπώντας το θύμα, είναι βέβαιο ότι στο κατηγορητήριο θα προστεθεί και η κατά συρροή απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού όπως φαίνεται θύτης και θύμα έχουν προσωπικές διαφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μαυρογένη, ο δράστης είχε με τον ίδιο τρόπο αποπειραθεί να σκοτώσει τον διανομέα, τον Οκτώβριο του 2022.

Μετά το ατύχημα ο 46χρονος  διέφυγε, ωστόσο ένα αγροτικό αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και είδε όσα διαδραματίστηκαν καταδίωξε μαζί με ένα δίκυκλο τον 46χρονο οδηγό του μίνι βαν, με αποτέλεσμα την σύλληψή του το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  53χρονος διανομέας, το πρωί της Πέμπτης, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος