Χανιά: Παρίσταναν ορθοπεδικούς για δήθεν τροχαίο και απέσπασαν 6.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Με αμείωτο και δραματικό ρυθμό συνεχίζονται οι υποθέσεις εξαπατήσεις πολιτών στα Χανιά. Το απόγευμα της Κυριακής (1/12), μία ακόμα ηλικιωμένη έπεσε θύμα επιτήδειων οι οποίοι της απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό με τη μέθοδο της παραπλάνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, η εξαπατημένη γυναίκα, ηλικίας 78 ετών από τα Χανιά, δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος της ανέφερε ότι είναι ο “Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής”, καθώς ο γιος της έπαθε -δήθεν- τροχαίο και είναι απαραίτητη η εισαγωγή του σε χειρουργείο. Με έντονο το αίσθημα του πανικού και του τρόμου, η 78χρονη υπό τις υποδείξεις των επιτήδειων, μάζεψε το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ που είχε σπίτι της και έπειτα από συνεννόηση με τον άγνωστο άνδρα στο τηλέφωνο και τους συνεργούς του, πέταξε την τσάντα με τα χρήματα από το μπαλκόνι, επί της οδού Μπουνιαλή στα Χανιά.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι εκτός ότι τα περιστατικά εξαπάτησης -κυρίως- ηλικιωμένων συμπολιτών μας, αυξάνονται ραγδαία, η θρασύτητα που οι επιτήδειο προβαίνουν στα περιστατικά, καθώς το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο των Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος