Χανιά: Οριστική λύση με δύο τμήματα στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Βαρυπέτρου – Δικαίωση για τους γονείς

Λύση στο θέμα που προέκυψε με τη συγχώνευση της Α’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βαρυπέτρου στα Χανιά, μετά την οποία έπρεπε να μετακινηθούν σε άλλες σχολικές μονάδες 3 παιδιά, έφερε η λειτουργία δύο ξεχωριστών τμημάτων στο σχολείο.

Για το ζήτημα είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων από την αρχή του σχολικού έτους, ενώ στη διαμαρτυρία συμμετείχε και η Ένωση Γονεών και Κηδεμόνων Χανίων που, με νεότερη ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για “δικαίωση στον συλλογικό αγώνα”. Καλεί, μάλιστα, τους γονείς να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις των σχολείων και στα όργανα των συλλόγων κάθε σχολικής μονάδας, ώστε να αντιμετωπιστούν νέα ενδεχόμενα προβλήματα.

“Όταν ενώνουμε δυνάμεις, πετυχαίνουμε υπέροχα πράγματα για εμάς και τα παιδιά μας”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Γονεών και Κηδεμόνων Χανίων εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος