Χανιά: Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου έψαλαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν σήμερα, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων, εγκαινιάζοντας έτσι το πρόγραμμα των εορταστικών επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, κ. Ιωάννη Μαλάκο, οι περίπου 60 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Μουσικού Σχολείου έπαιξαν και τραγούδησαν τα Βυζαντινά Κάλαντα, τα Κάλαντα της Ικαρίας, και τα Κάλαντα της Κρήτης, παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου και Προέδρου της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης Α.Ε. κ. Ευστράτιου Φλεμετάκη, όπως και των υπαλλήλων της Π.Ε. Χανίων.

Χανιά: Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου έψαλαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Αφού απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παραβρισκόμενων, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους τους μικρούς μουσικούς και τους δασκάλους τους, για την χαρά που σκόρπισαν με τις μελωδίες τους, τους ευχήθηκε όμορφες γιορτές, όπως και καλή πρόοδο στους μαθητές. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος