Χανιά: Ο Δήμος τίμησε τις πρωταθλήτριες πόλο του Ν.Ο.Χ. για την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης (waterpolo) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου τους απένειμε τιμητική πλακέτα για την πρόσφατη επιτυχία τους, με την άνοδο της ομάδας τους στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος.

Χανιά: Ο Δήμος τίμησε τις πρωταθλήτριες πόλο του Ν.Ο.Χ. για την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Κατά την επίσκεψη των αθλητριών, ο Δήμαρχος Χανίων τις συνεχάρη για ακόμα μια φορά για την εξαιρετική επίδοση τους και τις ευχαρίστησε εκ μέρους όλων, για τη μεγάλη χαρά που χάρισαν στον τόπο με τη διάκρισή τους στην ανώτερη κατηγορία των πρωταθλημάτων, ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει από τις ίδιες τις αθλήτριες την αγωνιστική τους εμπειρία για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Χανιά: Ο Δήμος τίμησε τις πρωταθλήτριες πόλο του Ν.Ο.Χ. για την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία

Όπως επισήμανε ο κ. Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, «με πολλή μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα υπέροχα κορίτσια του ΝΟΧ, που κατάφεραν να διακριθούν και να ανελιχθούν στην Α1 Εθνική κατηγορία, να προβάλλουν τα Χανιά, να προβάλλουν τις δυνατότητες που έχουμε στον υγρό στίβο και να επιβεβαιώσουν και τη μεγάλη παράδοση που έχουμε ως τόπος. Σε κάθε περίπτωση οι διακρίσεις των αθλητών είναι μια ακόμα αφορμή και ένα επιπλέον λόγος, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων της αθλητικής κοινότητας του τόπου».

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψης, αναφορά έγινε και στην ανάγκη αξιοποίησης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου η πάγια θέση του Δήμου Χανίων παραμένει η αποκατάσταση και χρήση του Κολυμβητηρίου, με φορέα διαχείρισης τον Δήμο Χανίων. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος