Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι θα παραμείνει κλειστή η οδός Στρατηγού Τζανακάκη, στο κέντρο της πόλης, από τη διασταύρωση της με την οδό Χαρ. Πλουμιδάκη έως και τη συμβολή της με την οδό Κτιστάκη και Μπονιαλή, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 & την Τρίτη 26 Αυγούστου 2025 και από ώρα 07:00 έως το πέρας των εργασιών την Τρίτη 26 Αυγούστου 2025.
Η διέλευση των οχημάτων δύναται να εκτελείται, τις ημέρες αυτές, από την οδό Χαρ. Πλουμιδάκη προς την οδό Ανδρέα Παπανδρέου και από την οδό Βαλαωρίτου προς την οδό Σφακίων και Σολωμού.
Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται έπειτα από την ανάγκη εκτέλεσης εργασιών επισκευής του οδοστρώματος της οδού Στρατηγού Τζανακάκη μετά από επισκευή βλάβης του αγωγού ύδρευσης της περιοχής.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στο τμήμα της οδού Τζανακάκη τις ημέρες αυτές για τη διευκόλυνση των εργασιών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος