Χανιά: Καρέ-καρέ η μάχη ναυαγοσώστη με τα κύματα για να βγάλει κολυμβήτρια στην ακτή

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα κατέγραψε σε βίντεο η ομάδα ναυαγοσωστών που έχουν αναλάβει την επιτήρηση των ακτών στον Αποκόρωνα Χανίων, μετά από διάσωση το πρωί της Δευτέρας (10/8) στην παραλία του Καβρού.

Σύμφωνα με τα όσα αποτυπώνονται και στο σχετικό βίντεο, μία γυναίκα κινδύνεψε στην θάλασσα, από τον κακό καιρό που επικρατούσε στην περιοχή προκαλώντας την άμεση επέμβαση συνολικά τριών ναυαγοσωστών.

Τα μανιασμένα κύματα, όπως καταγράφονται και στο βίντεο, δυσκόλεψαν ακόμα και το έργο της διάσωσης, ενώ ευτυχώς η γυναίκα μεταφέρθηκε σώη και αβλαβής στην ακτή, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το χαρακτηριστικό βίντεο:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος