Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά η «Παραδοσιακή Στράτα», το παραδοσιακό μουσικοχορευτικό δρώμενο που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα σοκάκια της παλιάς πόλης και του Ενετικού λιμανιού των Χανίων.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπάτησε πλάι στον Δήμαρχο, Παν. Σημανδηράκη, και τους παραδοσιακούς συλλόγους του νομού που συμμετείχαν στη διοργάνωση του Δήμου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομάδες με παραδοσιακές φορεσιές, κέφι και κρητική ζωντάνια, που άρχισαν το απόγευμα από το Νεώριο Μώρο και με τραγούδια και μουσικές, διέσχισα όλο το χερσαίο παραλιακό τμήμα, για να καταλήξουν στην πλατεία του Γυαλί Τζαμί, μετατρέποντας το Ενετικό Λιμάνι Χανίων, σε ένα ζωντανό κύτταρο παράδοσης και πολιτισμού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος