Ο Δήμος Αποκορώνου διοργανώνει και φέτος τον “ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2025” που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και τις 7 Αυγούστου 2025, στην παραλία Γεωργιούπολης (πάρκο Γ. Παπαδάκη) με τη δυνατότητα συμμετοχής έως και 35 εκθετών.
Η εκδήλωση στοχεύει στη στήριξη της τοπικής παραγωγής και της επιχειρηματικής δράσης, καθώς και στην ανάδειξη και προώθηση των αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας.
Επιπλέον, πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν όλες τις ημέρες του Αγροτικού Αυγούστου, με κρητική, λαϊκή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.
Οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρηματίες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28 Ιουλίου 2025.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 28253-40312 (εργάσιμες μέρες και ώρες)
Διοργάνωση : Δήμος Αποκορώνου
Η Οργανωτική Επιτροπή:
Αποστολάκης Ιωάννης- Αντιδήμαρχος
Μπενάκη Αργυρώ- Αντιδήμαρχος
Καυκαλάς Στέλιος- Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γεωργιούπολης
Σουχλάκη Αργυρώ- Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος