Χανιά: Αρνητική γνωμοδότηση για επιπλέον ομπρελοκαθίσματα σε παραλία του Ακρωτηρίου

Την αρνητική της εισήγηση στο αίτημα για ανάπτυξη επιπλέον ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία Λουτράκι στο Ακρωτήρι, εξέφρασε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Χανίων, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της.

Η ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Επιτροπής, απέρριψε το αίτημα της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, ώστε να δημοπρατήσει επιπλέον θέσεις αιγιαλού στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η παραλία έχει ήδη παραχωρήσει χώρο για ομπρελοκαθίσματα και καντίνα που λειτουργεί στο σημείο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλου σημείωσε, πως πρέπει να διαφυλαχθεί χώρος ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών που επιθυμούν να απολαύσουν την παραλία, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος