Aίσιο τέλος είχε η επιχείρηση των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων στον Ψηλορείτη όταν 28χρονος που είχε πάει για πεζοπορία και πιο συγκεκριμένα στο μονοπάτι, στο Λάκκο του Μυγερού γλίστρησε και εγκλωβίστηκε ακινητοποιημένος σε δύσβατο σημείο.
Ο νεαρός, που είχε πάει για εκδρομή μαζί με την παρέα του κάποια στιγμή περίπου στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, αποκόπηκε από τους υπόλοιπους, βγήκε εκτός μονοπατιού, γλίστρησε σε πάγο και βρέθηκε σε δύσβατο σημείο.
Ο ίδιος ήταν αυτός που ζήτησε τη βοήθεια και στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και της ομάδας “Ίκαρος” με drone για τον εντοπισμό του.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον βρουν και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο περίπου στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος