Χανιά: 22χρονος διέρρηξε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη μετά από λίγες ώρες

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει μια παροιμία, αλλά στη χθεσινή κλοπή σε μίνι μάρκετ στον Πλατανιά Χανίων η χαρά κράτησε μόνο λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ήταν περίπου 03.00 το πρωί της Δευτέρας όταν ένας άγνωστος άντρας παραβίασε την κεντρική είσοδο επιχείρησης μίνι μάρκετ στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά Χανίων και αφού μπήκε στο χώρο, αφαίρεσε ηλεκτρονικά τσιγάρα και είδη καπνού η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 1.200 ευρώ. Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης που πήγε το πρωί στην επιχείρηση του και τη βρήκε παραβιασμένη, κατήγγειλε την κλοπή στο Α.Τ Πλατανια.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος που έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, σε συνεργασία με αστυνομικούς του ΤΑΕ Χανίων ξεκίνησαν τις έρευνες οι οποίες σε λιγότερο από έξι ώρες τους οδήγησαν στον δράστη. Πρόκειται για 22χρονο αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη, παραδέχτηκε την πράξη του και μάλιστα παρέδωσε όλα τα κλοπιμαία ,τα οποια είχε κρύψει στο δωμάτιο που διαμένει στην περιοχή του Πλατανιά. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, ενώ ο δράστης σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος