Βράβευση του Δήμου Χανίων από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το πρόγραμμα “ESTIA”

Στο Δημαρχείο Ηρακλείου μετέβη χθες Τρίτη 11Μαΐου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, όπου παρέλαβε το βραβείο του Δήμου από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Βράβευση του Δήμου Χανίων από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το πρόγραμμα “ESTIA”

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση της συμμετοχής της Ύπατης Αρμοστείας στο πρόγραμμα “ESTIA”, ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και την ένταξη των προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, ο Αναπληρωτής Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα, Jason Hepps, απένειμε βραβείο στους Δήμους και φορείς της Κρήτης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα “ESTIA” και που συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή του.

Κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Ζερβουδάκη δήλωσε: “Είναι τιμή για τον Δήμο Χανίων να συνεχίζει ένα πρόγραμμα αξιόλογο για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η ένταξη αυτών των ανθρώπων στην καθημερινότητα και την κοινωνία μας”, ενώ υπογράμμισε πως “θα σταθούμε, σαφώς, αρωγοί στη συνέχιση του προγράμματος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος