Βιβλία για τη βιβλιοθήκη της Αγροτικής Φυλακής της Αγιάς από τη  Σύμπραξη Χανίων

Βιβλία που συγκέντρωσε η Σύμπραξη Χανίων, μετά από κάλεσμα που είχε απευθύνει στην τοπική κοινωνία, παραδόθηκαν την Τρίτη 27/7 στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός βιβλίων όχι μόνο από τα Χανιά αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Λογοτεχνικά βιβλία, λεξικά διαφόρων γλωσσών, βιβλία τεχνικών επαγγελμάτων, ανθοκομίας-κηποτεχνίας, βιβλία προσωπικής ανάπτυξης θα εμπλουτίσουν την ήδη πολύ καλά οργανωμένη βιβλιοθήκη των φυλακών Αγιάς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παυλάκης και το προσωπικό της Σύμπραξης Χανίων ξεναγήθηκαν στους χώρους του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την Κοινωνική Λειτουργό κα Ζωή Χατζή, η οποία έχει και την ευθύνη λειτουργίας της βιβλιοθήκης. Ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε μεταξύ των δύο φορέων θα συνεχιστεί καθώς φάνηκε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας με σκοπό την κάλυψη αναγκών των κρατούμενων και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία μετά την αποφυλάκισή τους.

Η Σύμπραξη Χανίων ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν με την προσφορά των βιβλίων στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των φυλακών της Αγιάς.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ