Ένα τραγικό περιστατικό με ένα αγοράκι μόλις 38 ημερών να χάνει τη ζωή του, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/12) στα Χανιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 16χρονη μητέρα του μωρού, μετέφερε το μωρό της χωρίς της αισθήσεις του, μαζί με τον 18χρονο σύντροφό της, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων, όταν διαπίστωσαν ότι δεν έπαιρνε ανάσα.
Οι γιατροί παρά τις τιτάνιες προσπάθειες, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν, διαπιστώνοντας απλώς τον θάνατό του.
Το περιστατικό διερευνάται και από τις αστυνομικές αρχές, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκτροτομή, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου του βρέφους.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν κακώσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου – Π. Κουκλάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος