Τοποθέτηση απινιδωτών και φιαλών οξυγόνου, σε γήπεδα του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά τοποθέτησε τις προηγούμενες ημέρες, ιατρικό εξοπλισμό για την ασφάλεια των χρηστών των γηπεδικών εγκαταστάσεων, στο Κολυμβάρι και Αλικιανό.

Τοποθέτηση απινιδωτών και φιαλών οξυγόνου, σε γήπεδα του Δήμου Πλατανιά

Πιο συγκεκριμένα παρέδωσε από ένα απινιδωτή και μια φιάλη οξυγόνου, με το συναφή εξοπλισμό τους, για τις εγκαταστάσεις του κάθε γηπέδου, στους εκπροσώπους των ομάδων.

Τοποθέτηση απινιδωτών και φιαλών οξυγόνου, σε γήπεδα του Δήμου Πλατανιά

Κατά την παράδοση του εξοπλισμού στους εκπροσώπους της ΣΠΑΘΑΣ Κολυμβαρίου και Α.Ε. ΚΥΔΩΝΙΑΣ, κους Μπουρδάκη Μανώλη και Σφυριδάκη Νίκο αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Πλατανιά ΓιάννηςΜαλανδράκης, τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχισθεί το πρόγραμμα του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωση του, για την δημιουργία και την αναβάθμιση όλων των γηπεδικών υποδομών, ένας προγραμματισμός που έχει ήδη δημιουργήσει νέες, αλλά και αναβαθμισμένες υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής του Σταδίου Αλικιανού, όπου θα δημιουργηθεί και χώρος άθλησης κλασικού αθλητισμού, έργο που τώρα υλοποιείται.

Ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Στέλιος Δημητρογιαννάκης, ανέφερε ότι πέρα από την παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού, είναι σε εξέλιξη και η αναβάθμιση του φωτισμού του γηπέδου του Ταυρωνίτη.
Ενώ η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρυσούλα Μαραγκουδάκη, ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο διοργάνωσε η ΣΠΑΘΑ Κολυμβαρίου και συμμετείχαν η ΘΥΕΛΑ Καλαθενών και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Τσικαλαριών, για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και διάθεσης τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Στην παράδοση του υλικού που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού τουρνουά, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κολυμβαρίου Χρήστος Αρχοντάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιάννης Μαλακωνάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος