Το Πολυτεχνείο Κρήτης πενθεί για ακόμη μία απώλεια νεαρού μέλους του

Για ακόμη μία φορά, η Πολυτεχνική Κοινότητα βιώνει την τραγική απώλεια ενός νεαρού μέλους της που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα για τον 26χρονο Μανώλη Πατεράκη, Διπλωματούχο της Σχολής ΗΜΜΥ, όταν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου 2021, το όχημα που οδηγούσε με συνεπιβάτη τον πατέρα του έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Καλό Νερό της Χωστής, στον Σκινέ Χανίων.

Στην ανακοίνωση του Ιδρύματος επισημαίνεται ότι «ο Μανώλης ολοκλήρωσε τις σπουδές του το περασμένο καλοκαίρι με την παρουσίαση της διπλωματικής του εργασίας με θέμα τον “Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Διαδικτυακού Εργαλείου για την Ενεργειακή Ανάλυση Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων” για να λάβει το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών. Δυστυχώς, πριν κλείσει ένας χρόνος από τότε, την χαρά διαδέχθηκε ο θρήνος …

Μανώλη, εσύ και όλα τα νέα παιδιά που “έφυγαν” σε τροχαία δυστυχήματα, ας είστε ο “άγραφος κώδικας οδικής κυκλοφορίας” που όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος για να καταστήσουμε τους δρόμους ασφαλείς …
Η Πρυτανεία του Ιδρύματος, εκφράζοντας το σύνολο της Πολυτεχνικής Κοινότητας, συμπάσχει και συμπαραστέκεται στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μανώλη και στους οικείους του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος