Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει για το 2023

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα, έπειτα από 2 χρόνια αισθητής απουσίας, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, με πολλές και διάφορες δράσεις και αποκορύφωμα τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Eμπνευσμένο από την ιστορία της περιοχής της Σούδας και της Απτέρας, φέρει τον τίτλο: «Σειρήνες και Μούσες», χωρίς ωστόσο το θέμα να είναι δεσμευτικό για τους συμμετέχοντες.Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει για το 2023

Η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00, στην πλατεία Σούδας, με τον Βασιλιά Καρνάβαλο να κάνει την εμφάνιση του, ενώ θα ακολουθήσει μια μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη, στις 20:00.

Το Χανιώτικο Καρναβάλι στη Σούδα επιστρέφει για το 2023
Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου θα πραγματοποιούνται δράσεις στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κ.Α.Μ. (Μεγάλο Αρσενάλι), ενώ η γιορτή των Αποκριών, θα κορυφωθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με τη μεγάλη παρέλαση στη Σούδα.
Το Χανιώτικο Καρναβάλι που για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος