Την αξιοποίηση του υδάτινου δυναμικού του ποταμού Ταυρωνίτη ζητά η Περιφέρεια Κρήτης

Συνάντηση για το μεγάλο έργο της Αξιοποίησης του Υδατικού Δυναμικού του Ποταμού Ταυρωνίτη, είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και τον Δήμαρχο Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, αποφασίστηκε ομόφωνα, να υποβληθεί αίτημα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, για να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα η ολοκλήρωση των μελετών και η κατασκευή του εμβληματικού αυτού έργου.

Το έργο με τίτλο «Έργα Αξιοποίησης του Υδατικού Δυναμικού του Ταυρωνίτη Ποταμού Π.Ε. Χανίων Κρήτης», αποτελεί με διαφορά το μεγαλύτερο σχεδιαζόμενο υδραυλικό έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το οποίο μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Κρήτης, χαρακτηρίστηκε Εθνικού Επιπέδου, Ειδικό και Σημαντικό και εντάχθηκε στον προγραμματικό σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Υποδομών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ